Kimchi - gardus korėjietiškas užkandis

Kimchi - gardus korėjietiškas užkandis

Fermentuotų daržovių užkandžio Kimchi (김치) receptas sukurtas korėjiečių virtuvėje. Ten jis itin vertinamas ir laikomas tradiciniu. Fermentuotos daržovės mums naudingos tuo, jog itin palankiai veikia žarnyno mikroflorą, be to šis užkandis labai maistingas.

Yra šimtai Kimchi skonių, tačiau vienas populiariausių – kopūstų Kimchi. Delta mityba recepte atsiskleidžia švelniai aštrus fermentuotų daržovių skonis. Jos puikiai dera prie mėsos ar kito patiekalo kaip garnyras, o jei norisi kažko lengvesnio – ragaukite Kimchi tiesiog vieną ar su duonele.

Skubantiems Kimchi yra tikras išsigelbėjimas: daržoves galite naudoti sriubos gamyboje ar verdant troškinį! Be to, Kimchi yra be gliuteno, tinkantis ir veganams. Maistotaksi.lt galite įsigyti dviejų dydžių užkandžio - 500 gr. ir 260 gr.

 

 

Dalintis:
Rašyti komentarą
Rašyk
Skambink